Temperatura oleju -problem

2000-2006 | silnik: S54
MINIPK
Kontakt:

Re: Temperatura oleju -problem

Post autor: MINIPK » sob cze 16, 2012 16:42

czosnecki, jeśli można zapytać to kupowałeś samochód w Krakowie w komisie?
No "M", no fun

on_line_tuning

Post autor: on_line_tuning » ndz cze 17, 2012 19:55

hej
jesli to ema jest z komisu auto centrum bmw kraków to nie żle oglądałem ten egzemplarz 4 tygodnie temu auto całe malowane pod słońcem widac ze cały bok od kierowcy jest żle po lakierowany widać smugi ,na tylnym zderzaku zacieki troche przód sie nie zgadza minimalnie szpary, środek troche wydzużdany skóra kierowcy wytarta tylnia skóra od strony pasażera hmm sa na niej wgniotki tak jak by coś było połozone ostrego i sie odbiło , pojechalismy na serwis w drodze nawlaały strasznie tylne poduszki i było słychac dwumas na hamowni ema wypluła 312km po przegladzie blachy wyszło ze tylnia podłoga tylni pas była naprawiana geometria przestawiona ogólnie zrobiłem 900km na marne stiwerdziłem ze za 45tys nie kupi sie sie nei masz szaans na bdb m3 dlatego musiałem dołozyc 30tys i kupiełm eme z niemiec w stanie bdb

MINIPK
Kontakt:

Post autor: MINIPK » ndz cze 17, 2012 20:49

on_line_tuning, a do mnie nie przyjechałeś :wink:
No "M", no fun

czosnecki

Post autor: czosnecki » śr cze 20, 2012 01:07

no to ta eMa i zgodze sie cala malowana ale podobno we wloszech po byle przetarciach nakladaja lekka warstwe lakieru i po kilku latach wychodza jakies slady dlatego auto zostalo przemalowane prawdopodobnie. Szpachla jest tylko w niewielkiej ilosci na prawym blotniku. byla uderzona w lewy bok ale podluznice neiruszone. podloga z tylu wzmacniana -sa wspawane 2 plyty. wywala check bo jest uszkodzony czujnik temp spalin. podobno uszkodzony przy wywalaniu katow.Reszta na kompie czysta nic nie pokazalo z konkretniejszych bledow, Poduszki wymienilem i nic nie slychac jest cichutko :) zawias, dyfry ok, wyciekow nie bylo. Ogolnie sprawdzalem to auto u dobrego kolegi bylo przy tym kilku naparwde dobrych fachowcow w tym blacharz ktory wie co nieco o skladaniu rozbitków;p co dla mnie najwazniejsze silnikowo zdrowa... srodek juz wyczyszczony, jest naprawde niezniszczona :) Nie musze miec niewiadomo jakiej igly to auto ma 10 lat ponad i jak na swoj wiek jest wiecej niz dobrze. szukalem auta sportowego od 2 lat i juz co nieco widzialem jezeli chcesz kupic w granicach 50k sportowe 10 letnie auto to czasamiw arto przymknac oko na kilka mankamentow wlozyc w smaochod troche serca i ja napewno tego zakupu nei zaluje :) pozdrawiam

ODPOWIEDZ